TTTF-fb-banneri2

Tiedon, Taidon ja Teon Festivaali

Tiedon, Taidon ja Teon Festivaali, järjestetään Oulussa Hupisaarilla 9.-10. heinäkuuta, osana Oulun Päiviä. Tapahtuma on kaikille avoin ja ilmainen yhdessä tekemisen, kokeilemisen ja oppimisen festivaali.

TTTF on joukko tavallisia ihmisiä jakamassa taitojaan toisille tavallisille ihmisille. Ilmaiseksi.

Kaikilla meillä on jotain mistä olemme kiinnostuneita ja jotain mitä olemme aina halunneet oppia, muttei ole ollut tilaisuutta. Yksi sitoo perhoja, toinen korjaa moottorin, yksi tietää musiikista, toinen politiikasta, yksi joogaa kun toinen leipoo kakkuja. Mikä on sinun innostuksesi?  Pienetkin asiat,  jotka meistä voivat tuntua itsestäänselviltä voivat toiselle olla suurten kokemusten alkuräjähdyksiä. Jakamalla pienenkin perehtyneisyytesi voit sytyttää innostuksen kipinöitä ympärilläsi!

TTTFestivaali muodostuu erilaisista, osallistujien itsensä pitämistä pajoista. Pajoilla työstetään ja pohditaan yhdessä tekemällä ja porisemalla yhteistä teemaa. Pajat voivat olla interaktiivisia tai kalvosulkeisia, askartelua tai keskustelua, mikä vain tuntuu luonnollisimmalta. Ytimekkäillä pajoilla ei tehdä kenestäkään alan ammattilaista, mutta näytetään että pieninkin eväin pääsee alkuun ja harvat asiat ovat rakettitiedettä
Seuraa festivaalin blogia, tule mukaan ja tarjoa muille osaamisesi ja innostuksesi!

Lisätietoja ja tiedustelut,

WWW.TTTF.FI

info@tttf.fi